Συνεργάτες

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται από μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα σε έμπειρους δικηγόρους, με αναγνώριση στους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιούνται και νεότερους συνεργάτες, με σημαντική νομική κατάρτιση και πλήθος εξειδικεύσεων.

vivi-kandili

Παρασκευή Κανδύλη

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

georgia-zygogianni

Γεωργία Ζυγογιάννη

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

vaia-polyzou

Βαΐα Πολύζου

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑΙΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Παρασκευή Κανδύλη

Γεννήθηκε το έτος 1973. Εισήχθη στη Νομική Σχολή το έτος 1991 και αποφοίτησε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το έτος 1996.  Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Από το έτος 1998  ασκεί μαχόμενη δικηγορία με εξειδίκευση σε θέματα αστικού δικαίου, εργατικού και εμπορικού δικαίου, αναγκαστική εκτέλεση, ενώ ασχολείται και με υποθέσεις υπερχρέωσης και διευθέτησης οφειλών με τράπεζες. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία στη δικηγορική πρακτική. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

vivi-kandili

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεωργία Ζυγογιάννη

Γεννήθηκε το έτος 1973. Εισήχθη στη Νομική Σχολή το έτος 1991 και αποφοίτησε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το έτος 1996. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Από το έτος 1998 ασκεί μαχόμενη δικηγορία με έδρα την Αθήνα. Έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Κεντ της Αγγλίας με αντικείμενο το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο. Μιλάει  αγγλικά, γερμανικά και ιταλικά.

georgia-zygogianni

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Βαΐα Πολύζου

Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το έτος 1994, είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίπου Θράκης. Κατά την διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε επιμορφωτικά σεμινάρια Αστικού και Εμπορικού Δικαίου. Είναι συνεργάτης του γραφείου μας από το έτος 2018 και ασκεί μαχόμενη δικηγορία από το έτος 2020, έχοντας αναπτύξει σημαντική ενασχόληση με ζητήματα Αστικού Δικαίου, διεκδίκησης απαιτήσεων από οφειλέτες καθώς και Δικαίου Ακινήτων τόσο σε Συμβουλευτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο δικαστηρικής δικηγορίας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.

vaia-polyzou